26 Mart 2013 Salı

ÇOK ÖNEMLİ!..27 MART' 2013 TERAZİ burcundaki Dolunay Çıldırmış!


Merhaba Arkadaşlar;

27 Mart günü saat sabah 11:28’daTerazi burcunda bir dolunay meydana gelecek.



Yılın en zorlu, en problematik dolunayların dan bir tanesi bu.  Çünkü o gün gökyüzünde Dolunay’ın sahibi AY; Venüs – Uranüs- Mars-Pluton ile sert kontakları olacak. Bunun yanı sıra T-Kare açı kalıbı dediğimiz sert bir kalıp oluşacak, ki bu T-Kare’nin bir ayağında pluton olması özellikle işleri çok zorlaştırmakta..

 Bu dolunay’ın odaklanacağı asıl konu Terazi burcunun ifade ettiği ilişkiler üzerine olacaktır. İlişkilerde güç çekişmeleri, ani tartışmalar, sorunlar gündeme gelebilir. Bu sadece özel değil, sosyal, iş ilişkileri içinde geçerlidir.

Terazi burcunda ki dolunayın odak noktası arkadaşlar "İlişkiler" ve "Ortaklıklar" olacaktır, genel tema bunun üzerine kurulu olacaktır. Fakat dolunay zamanı özellikle haklı olmak için güç kullanırsanız olmaz, sakin ve sabırlı olmak gerek..
ha dolunay etkisi ile inceldiği yerden kopsun derseniz ona da kabul, ama köprüleri çokta yıkmamaya özen gösterin...

Bu dolunay zamanı dikkat edilmesi gerekenlerin en başında kararsız kalmamak olacaktır, ne kadar kararsızlık o kadar gerginlik.. net olun!.

 Bu dolunayın iyi yanı ise şu; bu kadar güçlü bir enerjiyi yaşamınızda değiştirmek, düzenlemek istediğiniz bir alana olumlu yönde kullanın…..

Önümüzde ki hafta ortaklık kurmak, birileri ile barışmak, estetik yaptırmak, iş kurmak için hiç olumlu değil bilginiz olsun...

Önümüzde ki hafta dolunay zamanı sorun yaratmak yerine çözüm üretirseniz,baskıcı olmak yerine sakin olursanız bişicik olmaz dert etmeyin J

-          İlişki kurmak, yeni ilişkiler başlatmak, ortaklıklar için adım atmak için hevesli olabiliriz

-          Sanat ve sanata dair her türlü konu ile ilgili bir çok habere rastlayabiliriz.

-          Hak, adalet kavramları hayatımızda daha çok ön plana çıkabilir, uzlaşmacı, hakemlik tarafımızı ortaya koymamız gerekebilir. Orta yolu bulma görevi üzerimize düşebilir.

Bu dolunaydan birinci derecede etkilenecek burçlar; Koç, Oğlak ,Terazi burçlarıdır.

Boğa Dolunay enerjisi kıskançlık ve çekememzlik sürecini getirecek bekar olanlar bu süreçte dikkatli olmalılar dolunay enerjisi yanılmanıza nedne olmasın.

İkizler dolunay enerjisinden fazlasıyla etkilenecek burçlardan biri olacak.İkizler dikkatli olmalı ikizler hayatın akışına ayak uydurarak hareket etmeliler sağduyulu ve olayların akışına ayak uydurmayı denemeliler.

Yengeçler özellikle ayın 27 sinden itibaren 10 nisana kadar yatırımdan yapmak ve alım satımlardan uzak durmalılar.Duygusal yönden ilişkileriniz güçlenecek yine 10 Nisana kadar yeni bir ilişkiye başlamamanız öneriliyor..


Aslan burçları dolunay enerjisi ile kendilerini gergin hissede bilirler .Aslanlar yanlış anlaşılmalara dikkat ettikleri sürece bir sorun yaşamayacaklar.Huzurlu ve rahat olacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Başak Burçları ise yanlış anlaşılmalar gerginlikler ciddi sorunlara problemlere  neden olabilir. bu haftadan sonra bu gergin zamanı bilerek dikkatli olmalısınız.özel hayatınızda bir hafta boyunca ayrıntılara çok dikkat etmelisiniz.

Teraziler farkındalıklarını arttırarak net kararlar alabilecekleri bir döneme girecekler.Kendiniz için en doğru olanı seçeceğiniz bir dönemdesiniz şans sizden yana olacak.

Akrep burçları için iş hayatlarında emeklerinin karşılıklarını alacakları bir dönemdeler.Haklarınıza sahip çıkın özel hayatınızda karar verip ilişkinize ya devam edin ya kararınızı verip şikayetçi olmayın.

Yay burçları çekindiğiniz geride kaldığınız planlarda ön planda olmaya özen gösterin.

Oğlak burçları dolunay enerjisinden nasıl etkilenecek dolunayın enerjisiyle trafikte çok dikkatli olmalısınız yaptığınız her işte çok dikkatli olmaya özen gösterin yeniliklere açık olun kariyer hayanızda bir yıldız gibi parlayacaksınız.

Kova burçları aşkı yakalıyabilecekler bu dönemde tanışacağınız inan ruh eşiniz olabilir. Ailevi konulardaki tüm karışıklar düzelecek bu konuda çok güzel enerji görülüyor.

Balık Burçları Dolunay'dan nasıl etkilenecek Dolunay enerjisi balıklar için yeni bir işe girecekseniz çok dikkatli olmalısınız yatırımlar ve ödemeler konusunda çok dikkatli olmalılar.Duygusal konularda da sezgilerinizle hareket etmelisiniz..



DOLUNAY ZAMANI AFFETME VE RİTÜELLER

Sevgili dostlar bugün 11:26 itibariyle, Terazi Burcu'nda Dolunay gerçekleşiyor
Her Dolunay zamanı yaptığımız gibi, bu Dolunay'da da evimizde kendimize göre bir meditasyon-ritiüel yapabiliriz.Yalnız hatırlatmak isterim ki, biz Güneş veya Ay'a tapmıyoruz, istediklerimizi,arzularımızı ve niyetlerimizi, kendimiz ve Allah'tan istiyoruz. Güneş,Ay ve geri kalanlar sadece aracıdır.

Affetme içte başlayan bir süreç olduğundan ,öncelikle kendi öz benliğinizden başlayın affetmeye.Ancak kendimizi tüm deneyimlerimizle olduğumuz gibi kabul ettikten sonra  işte o zaman karşı tarafı tam olarak affedebiliriz. Bunun için affedeceğiniz insanlar varsa, gerçekten hazır olduğunuz,iyi hissettiğiniz, karşı tarafı affetmeye kalpten açık olduğunuz bir zamanda affetme çalışması yapın. O zamana kadar kendiniz üzerinde çalışın. Kendinizi tüm negatif iz bırakan deneyimleriniz için affedin. 

"Kendimi tüm yaşam formlarında, tüm zamanlar içinde, tüm benliklerimde, tüm boyutlarda ve zaman-mekan uzantılarında yaşadığım ve yaşattığım olumsuz ve acı veren deneyimler için affediyorum..Bu deneyimlerimi seviyorum; çünkü Tanrısallığımı keşfetmek için onları o dönem yaşamaya ihtiyacım vardı.."

Bunu gerçekleştirdiğinizden tam emin olduktan sonra, gerçekten rahatlayıp, iyi hissettikten sonra karşı tarafla ilgili çalışmaya başlamanızı öneriyorum.
Sonrasında eğer Dolunay zamanları herhangi birini affetmek için yazarak çalışacaksanız, o isimleri yazın, size hissettirdiği negatif duyguyu da yazın (bu duygunun sizin içinizdeki bir şeyden kaynaklandığını unutmayın) ve sonrasında o kağıdı bir gece Dolunay'ın ışığında bekleterek ertesi gün denize atın.. veya suya tutun..Suyun dönüştürücülüğünü,bilgeliğini,
arındırıcı özelliklerini bilmeyeniniz yoktur.Siz affederken karşı tarafı unutmuyor ve yok saymıyorsunuz.Sadece o duyguyu dönüştürmeye çalışıyorsunuz. ! Bu sebeple bu çalışma için en uygun element tartışmasız SU elementidir.

Gelelim bu güzel Dolunay için yapılabileceklere..Dolunay tamamlanma enerjisi taşıdığı için esasen yeni niyetler yaratmak için uygun bir dönem değildir. Yeni niyetleri oluşturma enerjisi Yeni Ay'la başlar.

"Sevgili Tanrım, hizmetime sunduğun Ay'ın ışığı,bilgeliği,dönüştürücülüğü ve bereket enerjisi ile yıkanmaya, bunu tüm hücrelerimde hissetmeye,yaşamımda uygulamaya ve bilgeliğimi görmeye niyet ediyorum. Her Yeni Ay ile bana verdiğin tazelenme enerjisini kendim için en yüksek düzeyde kullanıyor ve yeni fikirlerim, yeni enerjimle yoluma devam ediyorum.Bugüne kadar yaşadığım deneyimler için kendimi kutluyorum. Her daim elimden gelenin en iyisini yaptım ve yapıyorum.İnsanlara ve çevremdeki her şeye baktığımda yalnız ve yalnızca "koşulsuz sevgi" izleri görüyorum."

Ay dişidir, kadındır, bu sebeple kadınsam, kadınlığımı görüyorum ve Ay'ın yüksek enerjisi ile besleniyorum.Erkeksem, Ay'ın sunduğu dişil enerjiyi görüyor ve içimdeki dişil yanımı görüyor, onaylıyor, seviyor ve hissediyorum diyebilirsiniz."

 Bu arada imkanınız olurda hava açık olur ise 7 gün boyunca Ay’ın kraterlerine bakarsanız içsel mesajlar alır sezgileriniz ve Auranız güçlenir.

Unutmayın Her Dolunay Bitişleri, her Yeni Ay’da başlangıçları temsil eder.

 Işıkla kalın!

Simay SU

Kaynak:İnt. karışık toplama bilgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder